Košarica

Benkovićeva 8a
35400 Nova Gradiška

Sve artikle šaljemo GLS dostavnom službom (rok isporuke 1-3 radna dana) ili na vaš zahtjev HP-om (rok isporuke do 5 radnih dana). Paket šaljemo nakon što uplata bude vidljiva na računu ili možete odabrati opciju plaćanja pouzećem. Cijena dostave je 30,00 kn. 

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE VEĆE OD 500 KN.

Cicciobello lutka s doktorskim setom

499,90 kn

Na zalihi

Opis

Vidi, beba Cicciobello ima crvene obraze! Nešto nije u redu. Uzmi toplomjer i provjeri ima li povišenu temperaturu. Daj joj bočicu s mlijekom s medom, sirupom ili vitaminima. Ako to ne pomogne, morat će dobiti pikicu. Jesu li bebini obrazi još crveni? Ne, beba je dobro, mama ju je izliječila. Sad Cicciobello plače, no to nije ništa, umirit će se čim mu daš dudicu!

U igri će interaktivna lutka Cicciobello biti beba vaše djevojčice, koju će ona maziti i brinuti se za nju, a kad se razboli, učiniti sve što može da ju izliječi. U tu svrhu poslužit će joj osnovni liječnički pribor i lijekovi iz uključenog doktorskog seta. Dok se brine za svoju bebu poput prave mame, vaše se dijete uči stpljivosti i odgovornosti. Lutka Cicciobello ozdravit će i biti sretna zahvaljujući njezi vaše djevojčice, zbog čega će i ona biti sretna, a i ponosna.

Karakteristike:

  • interaktivna lutka Cicciobello
  • 7 dodataka za igru
  • 3 bočice, stetoskop, toplomjer, injekcija
  • obrazi lutke se crvene kad je bolesna
  • beba plače
  • prestaje plakati kad joj se stavi dudica u usta

Baterije: 3 x AA (nisu uključene)

Dimenzije pakiranja:  51 x 33 x 21 cm

Veličina lutke: 35 cm

Dob: 3+

Zahvaljujemo. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku!